Escape Games

Afbeelding gemaakt door DALL·E (OpenAI) x Lilian & Rutger

Tijdelijk niet beschikbaar vanwege een upgrade: Escape Game aan Tafel

Miss Teaque

Tijdsduur: 1 uur
Voor 6 tot 18 personen

Waarzegster Miss Teaque zit in de rats! Haar volgende gast komt over een uur voor een belangrijke sessie theebladlezen, maar een boze klant heeft haar beste theekopje doen verdwijnen… Zoek de toekomst in de kaarten, haal je energie uit de glazen bol en laat het lot bepalen door een worp met de stenen. Zet met je team jouw spirituele gaven in om de sessie van Miss Teaque te redden. De winnaars zullen rijkelijk worden beloond.

De escape game aan tafel is een groepsspel vol mysterieuze aanwijzingen en cryptische opdrachten. Elk team krijgt een identieke escape box waaruit verschillende puzzels moeten worden opgelost om de eindcode te ontrafelen. Het snelste team wint! Lukt het jullie binnen een uur?

€14,50 p.p.

(vrijgesteld van btw)
Inclusief spelbegeleiding!
Excl. prijs voor de winnaars en reiskosten.

Afbeelding gemaakt door DALL·E (OpenAI) x Lilian & Rutger

€14,50 p.p.

(vrijgesteld van btw)
Inclusief de quizmaster!
Excl. prijs voor de winnaars en reiskosten.

Over escape games

Bij een escape game moeten cryptische aanwijzingen en puzzels worden opgelost om verder te komen in het spel. Onder tijdsdruk en met fanatieke tegenstanders vergt dat sterke communicatie van elk team. De escape game vindt plaats op locatie, bijvoorbeeld in een gezellige woonkamer, op kantoor of in een caféruimte.

Bij alle escape games is het volgende inbegrepen:

  • Spelbegeleiding
  • Escape-materialen

De escape games zijn beschikbaar in het Nederlands.

Veelgestelde vragen

Bij een escape game wordt een hele ruimte gebruikt als speelveld, zoals een woonkamer of een kantoor. De escape game aan tafel is een spel met vergelijkbare opdrachten, maar dan in het klein. Bij de escape game aan tafel kan je aan tafel blijven zitten. Alle materialen zijn per team op één plek te vinden en/of op een centrale plek in de ruimte.

De ‘boek nu!’-knop brengt je naar mijn contactpagina. Stuur een berichtje via het contactformulier, WhatsApp of de mail. Vermeld daarin welke escape game je wil boeken, jouw voorkeursdatum, het aantal personen en de locatie. Ik zal contact met je opnemen om de boeking te bevestigen.

Ja, ik geef escape games altijd op locatie. Zorg dus voor een locatie met genoeg ruimte voor je gasten. Denk aan een ruime woonkamer, een cafézaal, of een vergaderzaaltje. Ook hapjes en drankjes voor je gasten dien je zelf te verzorgen. Uiteraard denk ik graag met je mee voor ideeën.

De locatie moet natuurlijk ruim genoeg zijn voor al je gasten. Het is handig als elk team een eigen tafel heeft, zodat de spelers goed kunnen overleggen en alle materialen bij elkaar kunnen houden. De escape game komt mogelijk met wat elektronische snufjes, dus er moet een stopcontact binnen handbereik zijn. Wij stemmen van tevoren af wat er precies nodig is.

Het is natuurlijk leuk als er een prijs is voor het winnende team! Deze is niet inbegrepen in de prijs. In overleg kan ik deze verzorgen en spreken we de meerprijs af. Uiteraard kan je ook zelf de prijsjes regelen. Ik denk graag met je mee.

De escape game is momenteel alleen beschikbaar in het Nederlands.

Nee, de escape game is niet hetzelfde als een escape room. Jullie lossen samen escape room-achtige cryptische opdrachten op om zo het einddoel te halen. Jullie zullen tijdens het spel zeker een slot tegenkomen, maar de deur is altijd open.

Ik! Mijn naam is Lilian en ik ben de gastvrouw en spelbegeleider. Mijn doel is om alle zorgen uit handen te nemen, zodat jullie samen in een flow kunnen spelen. Check de pagina ‘Over LiliDee’ om me beter te leren kennen. Voorafgaand aan de escape-dag zorg ik dat we ook (telefonisch) hebben kennisgemaakt.

Ja, dat kan zeker! Dan geldt de totaalprijs voor het minimum aantal personen. Is het minimum bijvoorbeeld 10 personen en ben je met 8? Dan betaal je voor 10 en dan kunnen jullie toch gezellig escapen!