Events

Zet mij op een evenement neer als eventmanager, coördinator of gastvrouw en ik heb een geweldige dag! En jij hoeft je als organisator geen zorgen te maken. Mijn doel is om je te ontzorgen.

Wat ik nodig heb is een duidelijke briefing en ik stel wat vragen om mijn rol succesvol te kunnen vervullen. Aan de slag! “Op Lilian kan je bouwen,” is een compliment dat ik koester en een motto dat mijn lat hoog legt.

Vragen over mij of een offerte opvragen?

Hard werken, luisteren en humor

In welke rol je me ook neerzet op een event, ik vind het belangrijk dat we als team hard werken: lekker aanpakken, we staan er niet voor niets! Goede communicatie, zowel in voorbereiding als tijdens de klus, is daarbij noodzakelijk.

Gasten ontvang ik met een lach. Iedereen krijgt een warm onthaal en als er ruimte voor is maak ik gezellig een praatje. Ik wil dat mensen zich gezien voelen en het praatje helpt me te signaleren wat de gasten nog nodig hebben. Zo kunnen we altijd bijstellen om het event een groter succes te maken.

De beste manier om de werkdag met plezier door te komen is met veel humor. Ik maak tussen het werken door graag een grapje. Met collega’s, gasten, artiesten, vrijwilligers en elk ander persoon die bij een event betrokken is. Lachen verbindt!

Lilian is betrouwbaar, zelfstandig, hardwerkend en sociaal. Ze heeft weinig nodig om aan de slag te kunnen en wanneer je een klus aan haar uitbesteedt weet je dat het goed komt. Een aanwinst voor het team!

Douwe Spijker –
Hoofd Materialen & Logistiek
Nacht van de Vluchteling
douwespijker.nl/

Sjouwen en sjorren

Heb je een spierbundeltje nodig voor het tilwerk tijdens de op- en afbouw van je event? Dan ben je ook hier aan het juiste adres. Bij verhuizingen van vrienden en familie ben ik altijd een populaire sjouwer. Sinds mei 2021 sport ik bij Pack Mentality CrossFit – waar ik als gastvrouw en quizmaster overigens ook al eens mooie feestjes heb meegemaakt. Meer weten over mij?

Lilian is een ontzettend fijne kracht om erbij te hebben in het productieteam voor onze evenementen! Ze pakt door, heeft in- en overzicht, is vriendelijk en denkt mee in het proces.”

Rick Houweling –
Teamleader Events
Montopinto
montopinto.nl