Quizzen

Pubquiz

Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
Van 25 tot 60 personen

Wie heeft het beste geheugen? Kan het hardst meezingen met de grootste hits? Heeft altijd antwoord op de meest bizarre sportvragen? Of heeft heel de wereld afgereisd en is dus een ster in wereldkennis?

Dit is géén standaard vraag-antwoord quiz met invulblaadjes. Laat je verrassen door beeld en geluid in deze afwisselende interactieve pubquiz.

Het winnende team ontvangt een mooie prijs!

€12,50,- p.p.

(vrijgesteld van btw)
Inclusief de quizmaster!
Excl. prijs voor de winnaars en reiskosten.

€12,50,- p.p.

(vrijgesteld van btw)
Inclusief de quizmaster!
Excl. prijs voor de winnaars en reiskosten.

Kerstquiz

Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
Van 25 tot 60 personen

Maak de tekst af: “I don’t want a lot for Christmas. There is just one thing I need…” En het antwoord is: dé Kerstquiz!

De grootste kersthits kom je tegen zoals je ze nog nooit hebt gehoord. Ook nostalgische filmfragmenten, legendarische kerstmomenten en andere verrassingen brengen het kerstgevoel bij jou en jouw gezelschap.

Vier samen de feestdagen met deze gezellige muzikale kerstquiz! Het winnende team gaat naar huis met een vrolijke prijs!

€12,50,- p.p.

(vrijgesteld van btw)
Inclusief de quizmaster!
Excl. prijs voor de winnaars en reiskosten.

€12,50,- p.p.

(vrijgesteld van btw)
Inclusief de quizmaster!
Excl. prijs voor de winnaars en reiskosten.

Over quizzen

Het competitieve element en de thematische en audiovisuele afwisseling in een quiz stimuleren verbinding en samenwerking en houden de deelnemers scherp. Iedereen hoort tijdens het quizzen bij een team en de teams spelen tegen elkaar. Ik gebruik het frame van een interactieve quiz en bouw de inhoud met beeld en geluid, slimme vragen en raadsels, leerzame inzichten en in overleg voeg ik (grappige) persoonlijke verhalen en citaten toe. Voel je vrij om suggesties te doen!

Bij alle quizzen is het volgende inbegrepen:

  • Spelbegeleiding
  • Quizmaterialen
  • De mogelijkheid voor een persoonlijke twist: een vraag of opdracht voor of over de hoofdpersoon (verjaardag, vrijgezellenfeest), de familie of jullie organisatie.

Mocht je een beamer en/of een eigen geluidssysteem ter beschikking hebben, dan maak ik hier graag gebruik van. De quizzen zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Veelgestelde vragen

De ‘boek nu!’-knop brengt je naar mijn contactpagina. Stuur een berichtje via het contactformulier, WhatsApp of de mail. Vermeld daarin welke quiz je wil boeken, jouw voorkeursdatum, het aantal personen en de locatie. Ik zal contact met je opnemen om de boeking te bevestigen.

Ja, ik geef quizzen altijd op locatie. Zorg dus voor een locatie met genoeg ruimte voor je gasten. Denk aan een ruime woonkamer, een cafézaal, of een vergaderzaaltje. Ook hapjes en drankjes voor je gasten dien je zelf te verzorgen. Uiteraard denk ik graag met je mee voor ideeën.

De locatie moet natuurlijk ruim genoeg zijn voor al je gasten. Het is handig als elk team een eigen tafel heeft, zodat de spelers goed kunnen overleggen en de teams goed te onderscheiden zijn. Voor de quiz gebruik ik beeld en geluid, dus er moet een stopcontact binnen handbereik zijn. Laat even weten of je beschikt over een beamer/beeldscherm, een geluidssysteem (die aan te sluiten is op de laptop) en eventueel een microfoon (in grote ruimtes). Wij stemmen van tevoren af wat er precies nodig is.

Het is natuurlijk leuk als er een prijs is voor het winnende team! Deze is niet inbegrepen in de prijs. In overleg kan ik deze verzorgen en spreken we de meerprijs af. Uiteraard kan je ook zelf de prijsjes regelen. Ik denk graag met je mee.

Elke quiz is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Ik! Mijn naam is Lilian en ik ben de quizmaster, de gastvrouw en spelbegeleider. Mijn doel is om alle zorgen uit handen te nemen, zodat jullie samen in een flow kunnen quizzen. Check de pagina ‘Over LiliDee’ om me beter te leren kennen. Voorafgaand aan de quizdag zorg ik dat we ook (telefonisch) hebben kennisgemaakt.

Ja, dat kan zeker! Dan geldt de totaalprijs voor het minimum aantal personen. Is het minimum bijvoorbeeld 10 personen en ben je met 8? Dan betaal je voor 10 en dan kunnen jullie toch gezellig quizzen!