Spellen

Voor jong en oud maak ik unieke spellen op maat. Verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Alles kan! We prikken een datum en jij bepaalt de locatie. Voor wie is het bedoeld, hoelang duurt het, wat is de aanleiding en wat is je budget? We nemen alles door en ik bedenk een concept dat ik na jouw akkoord verder uitwerk. Tijdens de uitvoering ben ik aanwezig als gastvrouw en spelbegeleider.

Gedurende het jaar creëer ik quizzen en escape games. Dit vaste aanbod kan je boeken. Laat bij Contact je voorkeursdatum en wensen achter, dan neem ik contact met je op!

Check hier het vaste aanbod!

Spelbegeleider en quizmaster

Ja, ik ben altijd als gastvrouw en spelbegeleidster aanwezig. Okay okay, met uitzondering van The Birthday Hunt waarbij de jarige met zijn vriendin samen door heel Nederland toerde. Hij moest onderweg opdrachten oplossen om zo steeds zijn volgende bestemming te vinden (waar vrienden en familie op hem stonden te wachten met hapjes, drankjes en cadeaus). Maar ik stond de hele dag stand-by als hulplijn met cryptische hints.

Waarom ben ik er altijd bij? Ik zorg dat iedereen hartelijk wordt ontvangen, dat iedereen zich gezien voelt, dat de organisatie ontzorgd wordt en dat er interactie ontstaat tijdens het spel. 

Een verjaardag onder normale omstandigheden zou al onvergetelijk zijn geworden door de geweldige persoonlijke en slim bedachte Birthday Hunt door heel Nederland, maar in coronatijd zorgde het helemaal voor een dag die mooier was dan ik had durven dromen.

Alwin Helmink –
Journalist en Fotograaf
Kreeg The Birthday Hunt cadeau in 2021
alwinhelmink.nl

Tarieven

Voor het vaste aanbod vind je de actuele tarieven bij Quizzen en Escape Games. Spellen op maat komen natuurlijk met een prijs op maat. Deze bereken ik door mijn uurtarief te vermenigvuldigen met de geschatte tijd voor ontwerp, organisatie en uitvoering, en ik tel er kosten voor spelmaterialen en evt. reiskosten bij op. Ik probeer zo goed mogelijk rekening te houden met jouw budget en wensen. We bespreken vooraf alles en ik ga aan de slag wanneer we samen akkoord zijn met de plannen.

Klik hieronder op de knop en laat me weten wat jouw wensen zijn, wat de voorkeursdatum is en voor wie het bedoeld is. Ik kijk uit naar ons contact!